Home Nieuws Lazio Roma incasseert miljoenen na transfer dure middenvelder, richt Romeinse club pijlen...

Lazio Roma incasseert miljoenen na transfer dure middenvelder, richt Romeinse club pijlen opnieuw op Joey Veerman?

1685
0

Enkele weken geleden, om precies te zijn daags na de interland tussen Nederland en Italie in Enschede, meldde Italiaanse media concrete interesse van Lazio Roma in Joey Veerman.

Het bleken niet de minste Italiaanse kranten te zijn die de berichtgevingen over Veerman wisten te publiceren. La Repubblica en La Gazetta Dello Sport wezen naar Joey Veerman als target voor Lazio Roma. De interesse voor Veerman kan mogelijk snel een vervolg krijgen omwille van de uitgaande miljoenentransfer van Sergej Milinkovic-Savic.

Milinkovic-Savic vertrekt naar Saudi-Arabië en gaat voor Al-Hilal spelen. Die transfer kan mogelijk gevolgen hebben voor PSV. Zaakwaarnemer Mateja Kezman stond zijn landgenoot bij in de miljoenendeal rond Lazio Roma en Milinkovic-Savic. Al-Hilal betaalt naar verluidt veertig miljoen euro aan Lazio om de middenvelder uit Servie over te nemen.

La Repubblica en La Gazetta Dello Sport verwachten dat Lazio Roma met dat geld de Europese transfermarkt op zal gaan. Joey Veerman kan dus zomaar opnieuw in beeld geraken bij de Romeinse club.

Nu het vertrek van Milinkovic-Savic naar Saudi-Arabië definitief is, ligt het in de lijn der verwachting dat Lazio Roma zich binnenkort in Eindhoven zal melden. Joey Veerman heeft nog een contract tot 2026 bij PSV. De transferwaarde van Veerman is volgens het Duitse medium Transfermarkt op dit moment 16 miljoen euro.


Vorig artikelGewilde Jong PSV aanvoerder legt uit waarom hij PSV de rug toekeerde
Volgend artikelSaibari ontbreekt | PSV met Simons, Sangaré en Lang naar Oostenrijk, Theo Lucius vervangt Stijn Schaars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in