Home Nieuws Lars Unnerstall ziet Joël Drommel wegglijden maar hoopt op revanche bij PSV

Lars Unnerstall ziet Joël Drommel wegglijden maar hoopt op revanche bij PSV

10236
0

Lars Unnerstall ziet dat Joël Drommel het zwaar heeft in Eindhoven. De Duitse doelman krijgt alles mee wat er speelt rond Drommel.

Niet alleen in Eindhoven en Enschede volgt men de situatie rond Drommel op de voet maar in de rest van het land blijkt de situatie rond Drommel ook hot te zijn. Vrijwel alle media berichten en schrijven over de heuse keeperscarrousel die PSV en FC Twente achter de rug hebben met het eerder wederzijds contracteren van elkaars keepers. Unnerstall ziet hoe lastig Drommel het in Eindhoven heeft. De Duitser hoopt op revanche van Drommel in Eindhoven.

Unnerstall hoopt dat Drommel volgend seizoen kan laten zien dat hij wel degelijk goed genoeg is voor PSV. Dat laat de doelman van FC Twente weten bij VoetbalTijd. “Dit hoort bij topsport en het keepersvak”, zegt Unnerstall over de situatie van Drommel. “Als je niet presteert zoals van je verwacht wordt, word je gewisseld. Dat heb ik ook meegemaakt. Drommel heeft bij Twente wel laten zien dat hij een goede keeper is. Van deze situatie moet hij leren. Hopelijk komt hij volgend seizoen sterker terug.”

Unnerstall stond tussen 2019 en 2021 onder contract bij PSV, maar wist geen vaste basisplaats af te dwingen. Unnerstall wilde naar FC Twente en keept daar over het algemeen erg goed. “Roger Schmidt wilde een keeper die goed kan meevoetballen, dus hij koos voor Mvogo. Ik begreep het, want ik weet wat ik wel en niet goed kan. Het was oké.”


Vorig artikelPSV spitsen populair in Brazilië; na Zahavi ook Palmeiras concreet voor Vinícius maar Benfica weigert bod
Volgend artikelPSV heeft Jasper Cillessen persoonlijk benaderd voor terugkeer naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in