Home Nieuws Lars Unnerstall rekent op basisplaats bij PSV

Lars Unnerstall rekent op basisplaats bij PSV

33
0

Lars Unnerstall timmert in Venlo hard aan de weg. Volgend seizoen staat de Duitser voor het grote werk en hoopt en denkt hij basisspeler te zijn in Eindhoven.

Dit seizoen wordt de Duitse doelman door PSV verhuurd aan VVV-Venlo. Wekelijks is hij uitblinker in Venlo met schitterende reddingen. Het is voor de 28-jarige Unnerstall niet lastig of vreemd om tegen PSV te spelen, zegt hij voor de camera van FOX Sports

“Ik denk dat het anders is wanneer je bent uitgeleend en die jongens ook kent. Ik ben daareigenlijk nog nooit geweest en heb nog nooit met die jongens getraind”, zegt de Duitser.

“Het is daarom een andere situatie, geloof ik. Als ik er al een jaar zou hebben gespeeld en dan terug moest komen, dan was het anders, zeker als je spelers persoonlijk kent. Maar ik ken ze niet persoonlijk.”

Unnerstall denkt komend seizoen aanspraak te maken op een basisplaats en gelijk heeft hij. Jeroen Zoet geldt immers als een niet meer dan degelijke en ervaren doelman die zelden boven het maaiveld uitsteekt wat zijn niveau aangaat. PSV heeft de laatste weken kritiek gekregen na een serie aan remises terwijl Zoet vrijwel buiten schot bleef. Feitelijk was de doelman meermaals schuldig aan de makkelijk gevallen tegendoelpunten in Utrecht en Heerenveen.

“Ik verwacht dat ik volgend jaar bij PSV speel. Als basisspeler? Ja. Verder niets, dat is voldoende”, besluit de atletische Duitser.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here