Home Nieuws Langer verblijf Sangaré steeds waarschijnlijker, Ivoriaan ziet transfer naar Nottingham niet zitten

Langer verblijf Sangaré steeds waarschijnlijker, Ivoriaan ziet transfer naar Nottingham niet zitten

11128
0

PSV weet het waar het aan toe is wat de komende weken betreffen. Het vizier kan gericht worden op drie belangrijke wedstrijden.

Het tweeluik tegen Sturm Graz staat met hoofdletters in de agenda geschreven maar ook de wedstrijd tegen Feyenoord zal uiterst serieus worden genomen door Peter Bosz en zijn staf. De loting voor de derde voorronde van de Champions League is achter de rug en heeft PSV veel duidelijkheid verschaft.

Het tweeluik tegen de Oostenrijkse bekerwinnaar kan normaal gesproken winnend worden afgesloten, al dient de selectie van Peter Bosz wel op haar hoede te zijn voor de fysiek sterke Oostenrijkers, die veel energie in wedstrijden leggen en tevens vaak scoren uit standaardsituaties. Geen club in Oostenrijk weet vaker uit standaardsituaties te scoren dan Sturm Graz dus daar dienen Bosz en zijn staf zeker aandacht aan te besteden.

Het vizier kan dus gericht worden op de beide wedstrijden tegen Sturm Graz, waarna een volgende en sterkere opponent zal wachten. Het vizier van Earnie Stewart zal voorlopig niet gericht kunnen worden op het concreet binnenhalen van versterkingen want volgens Het Eindhovens Dagblad is de kans groot dat Peter Bosz met het huidige spelersmateriaal het seizoen zal moeten aanvangen.

PSV is zoals een ieder weet onder meer op zoek naar versterking centraal achterin en op het middenveld, maar de tijd begint te dringen als we naar het programma en de agenda kijken.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Earnie Stewart wel degelijk ’tal van lijnen uitstaan door heel Europa, maar de club wenst niet mee te gaan in bruut transfergeweld en daardoor onnodig vele miljoenen euro’s over de balk smijten. De club wil op de transfermarkt niet de indruk wekken dat sprake is van paniek.’

Bovendien is er vertrouwen in de huidige selectie. Waar Marcel Brands vorig jaar al liet doorschemeren dat er meer uit de selectie gehaald kon worden, dan Ruud van Nistelrooij zo nu en dan liet zien, is dat standpunt van de directie op dit moment hetzelfde.

De directie van de club heeft er opnieuw namelijk alle vertrouwen in dat Peter Bosz ook met de huidige selectie een goede prestatie kan leveren tegen zowel Feyenoord als tegen Sturm Graz. Uiteraard, de Champions League en de daarbij behorende miljoenen wachten maar de huidige selectie zou over een groot potentieel moeten beschikken, denkt men op de burelen van het Philips Stadion.

Veel valt of staat daarnaast ook met de situatie rond Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan wordt gezien als vertrekker deze zomer en dus opnieuw vele miljoenen maar dat zou nog weleens anders kunnen gaan uitpakken. Het Eindhovens Dagblad meldt namelijk dat het voor PSV afwachten is of Ibrahim Sangaré daadwerkelijk nog zal gaan vertrekken.

De markt is nog rustig wat grote transfers richting de Premier League aangaan en dus lijkt het ook rond Sangaré nog rustig te zijn. Interesse is er wel maar doorpakken is nog niet het credo voor clubs als Aston Villa, Liverpool en West Ham United. De Ivoriaanse international staat in concrete belangstelling van Nottingham Forest, maar lijkt daar zelf niet zo heel veel interesse in het hebben. De middenvelder uit Ivoorkust zou hoger inzetten dan de Premier League-club, die volgende week PSV’s tegenstander in het Philips Stadion is.


Vorig artikelLoting stemt tevreden | VI wijst naar ‘wegwerpmanagement’ én naar niet beschikbare Brands
Volgend artikelHoe gaan Peter Bosz en Noa Lang zich verhouden? Akyol heeft geen spijt van harde uitspraken over Lang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in