Home Nieuws Langeler zet nieuwe stap richting vertrek bij PSV

Langeler zet nieuwe stap richting vertrek bij PSV

16
1

Hans van Breukelen heeft de eerste aanzet gegeven om Art Langeler te polsen voor een functie bij de KNVB. De oud commissaris van PSV benaderde Langeler recent en geeft daarmee een eerste aanzet voor een definitief vertrek van Langeler bij PSV. 

Langeler gaat zijn werkzaamheden voor jong Oranje combineren met die bij PSV als hoofd jeugdopleiding. Het is bekend dat hij al enige tijd hernieuwde interesse in een functie als trainer heeft . Bij de KNVB doet zich deze kans voor.

Zoals PSV 10 jaar geleden ook met een dubbelfunctie van Guus Hiddink akkoord ging, gaat de club nu ook overstag. “Voor ons verandert er niks. Art was assistent bij Oranje onder 20 jaar in interlandweekends en in plaats daarvan doet hij nu Jong Oranje”, zegt Marcel Brands tegen De Telegraaf.

Langeler gaat aan de slag bij Jong Oranje, omdat de KNVB Fred Grim vrijdag heeft aangesteld als nieuwe assistent van bondscoach Danny Blind. “Van Breukelen heeft gevraagd of we konden helpen, omdat Grim is doorgeschoven naar het grote Oranje. Daar hebben we mee ingestemd.”

Ook de KNVB ziet geen enkel bezwaar in het PSV-dienstverband, meldt het Eindhovens Dagblad. Langeler moet Jong Oranje succesvol door de EK-kwalificatie zien te leiden. Zijn verbintenis bij PSV loopt aan het einde van dit seizoen af. Het dienstverband van Langeler bij Oranje lijkt zo een nieuwe opmaat voor een vertrek bij PSV.


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here