Home Nieuws Lange rijen in Spakenburg voor halve finale Spakenburg – PSV

Lange rijen in Spakenburg voor halve finale Spakenburg – PSV

219
0

Een zeer grote toeloop voor de halve van de KNVB Beker tussen Spakenburg en PSV. Het dorp loopt dan ook uit voor de halve finale van de amateurclub.

Honderden supporters hebben donderdagavond geprobeerd kaarten te kopen van hun club SV Spakenburg voor de halve finale van de KNVB-beker tegen PSV op 4 april. De amateurclub bood de kaarten aan op het eigen voetbalcomplex De Westmaat.  Het gaf meteen lange rijen aan de kassa’s van de amateurclub.

Op vrijgegeven beelden was te zien hoe supporters van Spakenburg in een lange rij opgesteld stonden voor de ticketverkoop. Leden van de club konden op naam ieder twee kaarten kopen. Aanstaande maandag krijgen zij ook nog de kans om kaarten te kopen.

De ploeg van trainer Chris de Graaf, die uitkomt in de tweede divisie, schakelde al twee clubs uit de Eredivisie uit. Spakenburg won in de tweede ronde met 3-2 bij FC Groningen en won daarna verrassend in De Galgenwaard tegen FC Utrecht met 4-1. PSV krijgt 300 kaarten toebedeeld van Spakenburg, precies 5% van de stadioncapaciteit.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here