Home Nieuws Lange absentie Noa Lang lijkt reëel, aanvaller mist mogelijk duels met RC...

Lange absentie Noa Lang lijkt reëel, aanvaller mist mogelijk duels met RC Lens en Ajax

2066
0

Het zit niet goed met de blessure van Noa Lang. De kans is namelijk groot dat Noa Lang zaterdag nog niet in actie kan komen voor PSV in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Daarnaast bestaan er grote twijfels of Lang de duels met RC Lens en Ajax gaat halen. Dat melden meerdere media over de blessure van de voor PSV zo belangrijke aanvaller. Het verhaal van zijn blessure is bekend. We gaan daarbij terug naar Het Kasteel, waar PSV glansrijk won met 0-4 van Sparta maar tegelijkertijd Noa Lang zag uitvallen.

Lang werd uit voorzorg in de eerste helft gewisseld en zei vervolgens meteen af voor de interlandperiode. Die periode van rust lijkt niet genoeg te zijn om weer minuten te kunnen gaan maken voor PSV.

Tijdens de interlandperiode hield Lang rust en werkte hij een individueel programma af. Zijn hamstring lijkt vooralsnog nog steeds problemen te geven dus rust en het inmiddels aangevangen individuele programma lijken geboden de komende dagen. Peter Bosz heeft natuurlijk nog de beschikking over Hirving Lozano voor de linksbuitenpositie. De ploeg van Bosz wordt door de absentie van Lang niet meteen per definitie zwakker.

Echter staan er meerdere wedstrijden op de agenda komende dage. Drie dagen na de thuiswedstrijd tegen Fortuna wacht het Champions League-uitduel met RC Lens in Noord-Frankrijk. Vijf dagen later komt laagvlieger Ajax op bezoek in het Philips Stadion.

Vorig artikelGrote twijfels Van der Gijp over permanente toekomst in Oranje voor Veerman: ‘Hij moet overal beter in worden’
Volgend artikelIn beeld | De zes maanden Fábio Silva bij PSV met als hoogtepunt de rake strafschop tegen Ajax