Home Nieuws Lang vindt zichzelf nog meer waard dan 15 miljoen en is klaar...

Lang vindt zichzelf nog meer waard dan 15 miljoen en is klaar met het land België

496
0

Begin met Noa Lang niet meer over België want de aanvaller heeft er genoeg van. Lang heeft weinig op met het land van onze Zuiderburen, maar heeft tegelijk louter mooie woorden over voor Club Brugge als werkgever.

Het is duidelijk dat Club Brugge veel water bij de wijn gedaan heeft om de aanvaller zijn transfer naar PSV te gunnen. Als dank voor bewezen diensten werd de transfersom van Noa Lang wel wat ‘gedownsized’. Daar blijkt Lang Club Brugge zeer erkentelijk voor te zijn. Er waren in België de nodige stadions waar men weinig op had met Noa Lang en dus werd hij uitgefloten. Daar vindt Lang wel iets van. In gesprek met de NOS zegt Lang dat het uitfluiten van andere fans hem goed doet.

“Haha, ja. Ik werd in België vaak uitgefloten”, zegt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. “Dan vind ik het leuk om een beetje terug te treiteren. Dat is gewoon de persoon die ik ben. En dat is ook iets, denk ik, wat voetbal leuk maakt. En eerlijk is eerlijk: ik denk dat heel veel mensen er stiekem van genieten. Voetbal is toch entertainment? Je moet toch plezier hebben om naar voetbal te kijken?”

De nieuwe nummer tien van PSV barst van de ambitie en gaat voor het allerhoogste. Nog altijd, maar wel via PSV en Eindhoven. Lang is blij met de waardering die hij van de PSV fans krijgt. In België was hij wel klaar. ‘Ik ben klaar met het land België. Het is daar echt anders. Maar Club Brugge ga ik missen”, zegt hij over zijn vorige werkgever, waar men vindt dat er te weinig betaald is voor Lang. In Brugge refereert men ook nog aan de interesse van AC Milan precies een jaar geleden maar de Milanese club pakte echter nooit door en deed geen enkel bod op Lang.

“We zijn vorig jaar vierde geworden en ik weet ook wel dat ik meer waard ben dan vijftien miljoen, maar het is voor PSV wel een recordaankoop hè. Dat deed me ook goed, dat ik een recordaankoop ben”, aldus Lang, die de aanpak van Marcel Brands, Earnie Stewart en Peter Bosz erg prettig vond.

 

 


Vorig artikelPSV laat overbodige aankoop van 12 miljoen gratis naar Schalke 04 vertrekken
Volgend artikelXavi Simons legt transfer naar RB Leipzig uit en wijst naar Ruud van Nistelrooij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in