Home Nieuws Lammers staat tegen NAC voor rentree en zit bij de selectie, Viergever...

Lammers staat tegen NAC voor rentree en zit bij de selectie, Viergever linksback

1047
0

Sam Lammers kan donderdagavond zijn rentree in het Rat Verlengh Stadion in Breda.

De spits zit gelukkig weer bij de selectie voor het bekerduel tegen NAC Breda. PSV bevestigde woensdag dat Lammers weer kan gaan spelen, net als Kostantinos Mitroglou, die ook terugkeert van een blessure. “Zij zitten morgen inderdaad bij de selectie”, aldus Ernest Faber in zijn vooruitblik op het zeer belangrijke treffen met NAC.


Faber is erg blij en opgelucht met de rentree van de technische spits en ziet dat Lammers weer helemaal terug is na zijn zware knieblessure. “Hij is goed fit en moet nu langzaam weer minuten gaan maken. Op de training zie je niets aan hem, dat is mooi om te zien.” Lammers liep tijdens het duel met Ajax om de Johan Cruijff schaal de zware knieblessure op en kwam daarna niet meer in actie.

“De vooruitzichten zijn positief. Nu is het aan hem om het in de praktijk te bevestigen”, vervolgt Faber, die met de terugkeer van Lammers en Mitroglou weer meer opties heeft in de punt van de aanval. Toch is het maar de vraag of het tweetal direct in actie gaat komen, aangezien Faber in zijn sterkste formatie aan zal treden tegen NAC. “Wij gaan met ons sterkst mogelijke elftal starten. De beker is een heel belangrijk toernooi voor ons. We willen ‘m winnen.”

Wat de kwetsbare linksback positie aangaat is het inmiddels de verwachting dat Nick Viergever daar acte de présence zal gaan geven. Viergever speelde eerder naar behoren op die positie en is tactisch, fysiek en mentaal veel verder dan alle andere opties op de voor PSV inmiddels heikele positie.


Facebook Comments