Home Nieuws Lammers: ‘Ik ben aan het kijken of ik een mooie club kan...

Lammers: ‘Ik ben aan het kijken of ik een mooie club kan vinden’

18
0

Na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Jong Bolivia praatte Sam Lammers tegenover Fox Sports onder meer over het komende seizoen.

De spits was belangrijk voor Jong Oranje en heeft tegen de beloften van Bolivia zijn visitekaartje afgegeven. De spits van PSV wist twee doelpunten te maken en gaf ook nog een assist. Ondanks dat de ploeg nog wel op achterstand kwam, wist Jong Oranje uiteindelijk met 1-4 te winnen. Lammers speelde de gehele wedstrijd. Pablo Rosario begon ook in de basis, maar werd na rust gewisseld.

“We zien wel wat er komend jaar gaat gebeuren. Ik heb met PSV gesproken en ik mag verhuurd worden. Ik ben nu aan het kijken of ik een mooi clubje kan vinden om volgend seizoen te spelen,” aldus Lammers.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here