Home Nieuws Lagere biedingen op Ibrahim Sangaré, PSV houdt vooralsnog voet bij stuk

Lagere biedingen op Ibrahim Sangaré, PSV houdt vooralsnog voet bij stuk

5813
0

De situatie rond Ibrahim Sangaré is er nog een van informeel navragen over de voorwaarden voor een transfer.

Binnen PSV is men niet happig op een vertrek van de middenvelder en de club lijkt er op dit moment ook niet echt mee bezig te zijn. PSV weet zich op dit moment te concentreren op inkomende transfers. Er is de club veel aan gelegen de eerste inkomende transfers spoedig aan te kondigen ten einde de eerste aanwinsten op de dag van de eerste training acte de presence te kunnen laten geven.

Dat betekent niet dat uitgaande transfer uit den boze zijn maar rond Ibrahim Sangaré en in mindere mate rond de Mexicaanse middenvelder Guti, is het nog relatief rustig. De spelers zijn hebben de pijlen gericht op een zomers vertrek uit Eindhoven maar zo ver is het nog lang niet.

De voorspelling van de zaakwaarnemer van Ibrahim Sangaré is eenvoudig te noemen. Zijn client gaat deze zomer zeker vertrekken bij PSV, zegt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. Er is echter nog geen club die wil voldoen aan de vraagprijs van 37 miljoen euro en dus blijft het rustig rond de middenvelder met vertrekwens.

Er zijn volgens Jean Musampa, de agent van Sangaré, wel genoeg clubs in de markt voor zijn speler. “Als het nog niet lukt om voor 3 juli een transfer af te ronden, begint Ibrahim uiteraard gewoon aan het seizoen in Eindhoven. Maar daarvoor of daarna kan er uiteraard van alles gebeuren en hoe snel dat gaat, is nu niet te voorspellen”, klinkt het nuchter.

Onder andere Paris Saint-Germain, Aston Villa en Newcastle United zouden in een eerder stadium al hebben geïnformeerd. De club uit Parijs zou volgens Franse media al rond zijn met de middenvelder maar besloot op het laatst het aanbod terug te trekken. Vermoedelijk houdt dat verband met de financiële onrust rond de Parijse club. Ook hangt een mogelijk ontslag van de trainer in de lucht, wat inkomende en uitgaande transfer bemoeilijkt.

Sangaré heeft een vaste afkoopsom dan wel verkoopsom van 37 miljoen euro in zijn contract staan en daar wil PSV zich graag aan blijven houden. Er zouden dus al wel een aantal biedingen zijn binnengekomen, maar die voldoen nog niet aan die prijs. Voor PSV is de verkoop van Sangaré in ieder geval geen prioriteit. De club richt de pijlen op het behouden van Xavi Simons, het doorstrepen van de inmiddels beruchte en beroemde transferclausule. Inmiddels worden de pijlen bij PSV ook gericht ook het definitief behouden van Joey Veerman, waar ook de belangstelling van meerdere buitenlandse clubs langzaam voor op gang komt.


Vorig artikelItaliaanse transferspecialist heeft nieuws: ‘Veel lagere transfersom lekt uit, geen 12 maar 6 miljoen euro’
Volgend artikel‘Dat is ook waarom Wijnaldum die deur naar PSV dichtgooit’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in