Home Nieuws ‘Laat eens zien dat je in de top wilt meedraaien’

‘Laat eens zien dat je in de top wilt meedraaien’

8
0

De gebroeders van de kerkhof zijn absoluut niet te spreken over de achterhoede van PSV. Het defensieve geschutter van de defensie is de broers een doorn in het oog.

“PSV maakte prachtige doelpunten en ik dacht dat we ons op gingen maken voor een 7- of 8-0. Maar toen ging het mis”, aldus Willy van de Kerkhof bij Omroep Brabant. René: “Het was onvoorstelbaar. PSV speelde in de eerste helft fantastisch, maar als je met 3-0 voor staat en het dan 3-3 wordt tegen De Graafschap… Waar hebben we het over, jongens kom eens op! Laat eens zien dat je in de top mee wilt draaien. Zo’n ploeg moet je oprollen. De laatste tien minuten maakte PSV nog drie doelpunten, dus toen was het gebeurd.”

Willy vervolgt: “Zeker bij de 1-3 stond iedereen naar elkaar te kijken. Het leek alsof er een communicatiestoornis was. Het is zaak dat dit niet meer gebeurt. Tegen Wolfsburg kun je het dan wel schudden. Je moet adequaat reageren en communicatie zal een belangrijk item zijn op dit moment.” René weet waar het probleem ligt. “De achterhoede is nog steeds een groot probleem. Als je Arias ziet, Bruma, Moreno en Brenet dan is dat nog steeds matig. Er moet veel veranderen willen we tegen Wolfsburg beter voor de dag komen, maar het is een topwedstrijd. Misschien zullen ze er dan wel weer staan.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here