Home Nieuws La Gazzetta: Ook Lyanco nog altijd in beeld bij PSV

La Gazzetta: Ook Lyanco nog altijd in beeld bij PSV

3819
0

De Braziliaanse verdediger Lyanco is nog altijd in beeld bij PSV. De club is naarstig op zoek naar een centrale verdediger.

In dat kader geldt Kim van de vorige club van Schmidt als belangrijke kandidaat maar ook Lyanco van Torino zou nog altijd in beeld zijn bij PSV. Dat meldt de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport.

De verdediger van Torino werd een jaar geleden ook al nadrukkelijk gelinkt aan een overstap naar PSV, maar bleek toen niet haalbaar. De verdediger maakt een prima indruk en weet zich goed te ontwikkelen. Naast PSV zouden ook Bologna en Leeds United belangstelling hebben voor de 22-jarige Lyanco, terwijl een bod van Sporting Lissabon zou zijn afgewezen.

Lyanco heeft bij Torino nog een contract voor vier jaar. De Telegraaf claimde eerder al dat de Braziliaan al zo goed als getekend had bij PSV, maar hij eerst nog toestemming kreeg om deel te nemen aan het prestigieuze jeugdtoernooi in Toulon voordat alles afgerond zou worden. Omdat Lyanco op dat toernooi wist uit te blinken zou hij toen niet meer haalbaar zijn geweest.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here