Home Nieuws La Gazetto koppelt op voorpagina Hirving Lozano aan SSC Napoli

La Gazetto koppelt op voorpagina Hirving Lozano aan SSC Napoli

64
0

Hirving Lozano wordt deze donderdag aan SSC Napoli gekoppeld. La Gazzetta dello Sport plaats het artikel op de voorpagina van de populaire Italiaanse voetbal.

De klassieke roze sportkrant weet dat Napoli de Mexicaan in de gaten houdt en denkt dat Lozano daadwerkelijk in beeld kan komen in Napels. Klik HIER voor de voorpagina van de Italiaanse krant.

Onder toeziend oog van de Europese top maakte Lozano afgelopen zomer indruk op het WK en met elf doelpunten en zeven assists in het nieuwe seizoen heeft Lozano opnieuw de aandacht op zich weten te vestigen. Cristiano Giuntoli, technisch directeur van de Italiaanse topclub, is volgens La Gazzetta dello Sport bezig om de onderhandelingen met PSV ‘op te starten’.

De vraagprijs van PSV zou 35 miljoen euro bedragen, denkt het medium. PSV betaalde anderhalf jaar geleden nog een basisbedrag van acht miljoen euro voor Lozano.

Op de achtergrond is Napoli ook bezig met de contracten van Dries Mertens en José Callejón. Een langer verblijf van de Belgische en Spaanse aanvaller staat los van de belangstelling voor Lozano, meldt La Gazetto.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here