Home Nieuws La Gazetto Dello Sport twijfelt over kwaliteiten Denzelf Dumfries

La Gazetto Dello Sport twijfelt over kwaliteiten Denzelf Dumfries

727
0

Denzelf Dumfries mag komende weken in Italie laten zien wat hij waard is.

De energieke rechtsback kent helemaal geen slecht eerste seizoen in de Serie A maar een volwaardig basisspeler is de verdediger bij Internazionale nog niet. Italiaanse media schrijven en berichten wisselend over de van PSV overgekomen rechtsback. Er is nog alle vertrouwen in de kwaliteiten van de verdediger maar La Gazetto Dello Sport denkt te weten dat Dumfries op zijn tellen moet gaan passen.


Volgens de roze voetbal- en sportkrant is men bij Internazionale ook niet helemaal overtuigt van de kwaliteiten en aanpassingsvermogen van de fysiek sterke rechtsachter. Toch maakt Dumfries indruk als hij invalt of een basisplaats krijgt toebedeeld.

Wel moet Denzel Dumfries komende weken in Italië gaan laten zien wat hij waard is, schrijft het medium. Volgens La Gazzetta dello Sport kan dat nu net een serieus probleem worden. Afgelopen zomer betaalde Inter rond de 15 miljoen euro aan PSV om de 25-jarige rechtsback Achraf Hakimi op te volgen in Milaan. Hakimi vertrok voor miljoenen naar Parijs.

Trainer Simone Inzaghi kiest momenteel echter vaker voor Matteo Darmian als nummer één. Hij is nu geblesseerd en dus krijgt Dumfries in de duels met Spezia en AS Roma de kans om te laten zien wat hij waard is. La Gazetto Dello Sport denkt anders te weten dat het te laat is voor de verdediger en daarbij wordt de naam van Nahitan Nandez genoemd als mogelijke vervanger voor Dumfries.