Home Nieuws La Gazetta: ‘Napoli wil voldoen aan vraagprijs van 50 miljoen voor Lozano’

La Gazetta: ‘Napoli wil voldoen aan vraagprijs van 50 miljoen voor Lozano’

106
0

De grote en bekende roze sportkrant La Gazetta meldt dat Napoli en PSV op één lijn zitten wat een transfer van Lozano naar Italië aangaat.

In Italië wordt nu melding gemaakt van een naderend akkoord tussen beide clubs. Napoli is bereid te voldoen aan de vraagprijs van PSV, weet La Gazzetta dello Sport. Als de transfer doorgang gaat vinden gaat PSV maximaal vijftig miljoen euro uit Italië ontvangen denkt de krant veel te weten over de transfersom.


Al weken achtereen gonst het van de geruchten over een transfer van Lozano naar Napels. Niet alleen roddel- en boulevard kranten in de laars maken al langere tijd melding van de naderende transfer maar ook wat meer gezaghebbende media als La Gazetta melden nieuws over Lozano, Napoli en PSV. Napoli is volgens La Gazzetta dello Sport inmiddels bereid om vijftig miljoen euro te betalen voor Lozano. Er wordt geschreven dat er een vast bedrag ineens overgemaakt zou worden en een deel in de vorm van later te ontvangen bonussen.

Aurelio De Laurentiis, de investeerder en voorzitter van de Italiaanse topclub, wil de transfer daadwerkelijk doorgang laten vinden. De Laurentiis en technisch directeur Cristiano Giuntoli zouden denken aan een vast bedrag van veertig miljoen euro en een aantal bonussen, waardoor de transfersom met nog tien miljoen kan oplopen.

 


Facebook Comments