Home Nieuws La Gazetta dello Sport: Ihattaren wil toch rentree op het trainingsveld maken

La Gazetta dello Sport: Ihattaren wil toch rentree op het trainingsveld maken

1410
0

Het Italiaanse La Gazetta dello Sport meldt dat er weer een teken van leven is rond Mo Ihattaren.

Het gezaghebbende medium weet te melden dat Ihattaren zijn zinnen gezet zou hebben op een snelle rentree op het trainingsveld. De door Juventus aan Sampdoria verhuurde spelmaker houdt de gemoederen in Italië flink bezig.

Er gaan al weken geruchten allerlei geruchten rond over Ihattaren. De middenvelder zou overwegen te stoppen met profvoetbal en zou tevens met een depressie kampen. Afgelopen week verschenen er berichten dat Ihattaren in Eindhoven zou verblijven en zaakwaarnemer Raiola geen contact zou kunnen krijgen met de middenvelder.

Italiaanse media zitten er bovenop wat het nieuws rond Mo Ihattaren aangaat. Ook voor Italiaanse begrippen is de situatie rond de middenvelder een bijzondere situatie. Ihattaren kampte met overgewicht, kreeg van Sampdoria een speciaal trainingsprogramma en vertrok medio oktober plotseling weer naar Nederland, officieel vanwege privéredenen.

Het lijken lastige tijden te zijn voor Ihattaren. Volgens La Gazetta dello Sport wil de jonge aanvaller nu alsnog zijn opwachting op het trainingsveld gaan maken. Wanneer hij weer minuten kan en zal maken, is echter nog even afwachten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here