Home Nieuws Kwalijk gedrag zaakwaarnemer? | Twijfels over Ajax interesse Sambo: ‘Er is geen...

Kwalijk gedrag zaakwaarnemer? | Twijfels over Ajax interesse Sambo: ‘Er is geen interesse van Ajax in Sambo’

1805
0

Het zou weleens flink tegen kunnen vallen wat de interesse vanuit Amsterdam voor Shurandy Sambo aangaat.

De rechtervleugelverdediger zou in de belangstelling van Ajax maar dat wordt ernstig in twijfel getrokken door de Ajax-watcher van De Telegraaf. Mike Verweij meldde recent ook al dat Ajax geenszins interesse bleek te hebben in de Portugese spits Fábio Silva. Dit nadat uitlekte dat er door Ajax geïnformeerd zou zijn naar de beschikbaarheid van Fábio Silva, die op dit moment overigens terug zal gaan keren naar Wolverhamton. Het gerucht bleek niet te kloppen en volgens Verweij louter de wereld ingebracht zijn om de prijs voor Silva op te drijven en/of PSV juist weer onder de druk te zetten.

Het zijn kwalijke praktijken te noemen van de heren zaakwaarnemers. Verweij vermoedt nu dat een zelfde scenario zich nu rond Shurandy Sambo lijkt te voltrekken. De zogenaamde interesse van Ajax in Shurandy Sambo wordt namelijk ernstig in twijfel getrokken door de journalist, die zich beroept op ‘bronnen’. De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij denkt niet dat de Amsterdamse club daadwerkelijk serieus in de markt is voor de 21-jarige rechtsback met één jarig contract in Eindhoven.

Sambo maakte dit seizoen zeker een sterke indruk in het elftal van Maurice Steijn. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat Ajax nu hoopt te profiteren van het feit dat hij nog maar één jaar vastligt bij PSV.

“Ik denk dat de zaakwaarnemer van Sambo de naam van Ajax heeft laten vallen, om zo goed mogelijk de onderhandelingen met PSV in te kunnen gaan”, reageert Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Van wat ik heb begrepen, is er op dit moment geen interesse van Ajax in Sambo.” Door zijn goede seizoen bij Sparta mag Sambo zich komend seizoen bewijzen onder Peter Bosz. Eerst speelt hij nog wel het EK O21 met Jong Oranje.


Vorig artikelTwijfels rond Noa Lang transfer: ‘Ik ben nog niet overtuigd van zijn meerwaarde voor PSV’
Volgend artikelAC Milan opnieuw in de markt voor Noa Lang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in