Home Nieuws ‘Kun je met Ramalho kampioen worden van Nederland?’ Perez geeft antwoord en...

‘Kun je met Ramalho kampioen worden van Nederland?’ Perez geeft antwoord en wijst naar Jordan Teze

2499
0

Het zal er al de gehele voorbereiding aan te komen. Jordan Teze zou een nieuwe kans gaan krijgen onder Peter Bosz.

De vraag was alleen op welke positie de van nature centrumverdediger een nieuwe kans zou krijgen. De algehele gedachte was dat Teze centraal achterin een kans zou gaan krijgen van Peter Bosz maar vooralsnog is de zelf opgeleide verdediger op de rechtervleugel te vinden. In de Rotterdamse Kuip ging het vrijdagavond redelijk maar evenzo vaak zat Teze er toch weer gewoon lelijk naast.

Ook ging de verdediger tegen het einde van de wedstrijd voor de zoveelste keer naar de grond omwille van krampverschijnselen dan wel een lichte blessure. Vanaf de tribune bezien leek Teze last te hebben van krampverschijnselen. Na afloop richtte ESPN analist Kenneth Perez zijn kritische pijlen op André Ramalho maar drie dagen na het treffen in de Kuip richt Perez zijn kritische pijlen op Jordan Teze.

De ESNP presentator van dienst vraagt Kenneth Perez of PSV kampioen kan worden met André Ramalho in de basis. Perez geeft antwoord maar wijst tegelijkertijd naar Jordan Teze. De analist kan niet begrijpen dat Jordan Teze nog geen basisspeler is bij PSV. Perez denkt dat dit zeker bij de verdediger zelf ligt, maar wat er dan precies misgaat is voor de analist een grote vraag, die hij niet kan beantwoorden.

“Ik vind het echt onbegrijpelijk dat Teze nog niet die plek rechts in de verdediging heeft kunnen opeisen”, zegt Perez bij Voetbalpraat van ESPN. “Hij heeft dus nooit zo’n indruk gemaakt dat een trainer hem als rechter centrale verdediger altijd opstelt. Want hij heeft heel veel, dat ligt natuurlijk aan hem. Er zijn zo veel trainers die hem niet in de basis zetten, ondanks dat hij werd opgeroepen voor het Nederlands elftal.”

Perez probeert de verdediger te analyseren. “Er is iets bij hem wat niet helemaal klopt. Daarom zijn ze natuurlijk ook op zoek naar een andere verdediger.” Volgens Perez is André Ramalho ook niet de juiste kandidaat voor de plek in het hart van de defensie. “Dat kamikaze van hem de hele tijd, daar word je echt niet blij van”, aldus een kritische Kenneth Perez.


Vorig artikelWaarom Noa Lang eerder moest vluchten in de Kuip
Volgend artikelDe stand van zaken rond drie geplande inkomende transfers | PSV gaat tussen 10 en 15 miljoen euro bieden op Debast

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in