Home Nieuws Kritische Sneijder proost vanuit het Philips Stadion op overwinning PSV | Sneijder...

Kritische Sneijder proost vanuit het Philips Stadion op overwinning PSV | Sneijder oneens over ‘goede eerste helft’ Ajax

11285
0

Wilfred Genee en Wesley Sneijder waren zondagmiddag te gast bij de wedstrijd tussen PSV en Ajax.

De presentator en analist annex oud-voetballer, waren te gast in de oostvleugel van het Philips Stadion. Beide waren op uitnodiging bij de wedstrijd en kropen deze keer niet in de rol van presentator dan wel analist. Na afloop gaven Genee en Sneijder een korte reactie op de wedstrijd die zich zojuist had voltrokken.

Genee en Sneijder bevonden zich zoals gezegd in de Oostvleugel van het Philips Stadion om de weg naar de geparkeerde auto’s te vinden maar Genee vond het verstandiger dat Sneijder nog even niet naar buiten ging richting zijn auto. Die stond namelijk op het voorterrein van het Philips Stadion geparkeerd, waar op dat moment nog duizenden PSV-fans de weg naar huis zochten.

Sneijder was deze week erg kritisch op PSV na de uitwedstrijd tegen Lens. Sneijder en Janssen kraakten de prestatie van PSV in het noorden van Frankrijk, hetgeen weer vele reacties wist op te roepen. Zondag na afloop van PSV-Ajax bleek Sneijder opnieuw kritisch te zijn. Maar deze keer richting Ajax. Zijn voormalige werkgever kreeg er flink van langs van Sneijder, die Ajax niet de gehele eerste helft goed vond spelen maar slechts 20 minuten.

De analist kraakte opvallend genoeg ook de mentaliteit van de ploeg van Maduro. De goede eerste helft die Ajax wel degelijk speelde, werd door Sneijder slechts als ‘een goede eerste 20 minuten’ bestempeld. De oud-international vond de zege van PSV dik verdiend. ‘Jij hebt je auto daar staan’, zei Genee tegen Sneijder, die zei: ‘Ik kan niet meer weg, ze hebben mij opgesloten’.

De analist haalt hard uit naar zijn voormalige club: Als je de instelling van Ajax ziet in de tweede helft dan verdien je de achttiende plaats’, aldus Sneijder. ‘Nu kunnen we wat gaan drinken’, besluit Genee tegen Sneijder, die in onderstaande Instagram-post reageert met: ‘Proost, op de overwinning van PSV’.


Vorig artikelLuuk de Jong noemt reden waarom hij zich zorgen maakt om sportieve malaise Ajax
Volgend artikelDrie PSV’ers in Telegraafs Elftal van de Week na zege op Ajax: ‘Hij neemt m’n twijfels weg’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in