Home Nieuws Kritiek voor Van Aanholt: ‘De defensie staat bij vlagen echt lelijk te...

Kritiek voor Van Aanholt: ‘De defensie staat bij vlagen echt lelijk te slapen’, Bosz geeft gepaste reactie

2835
0

PSV wist dinsdagavond in eigen huis met 4-1 te winnen van Sturm Graz en lijkt zich op te mogen maken voor de play-offs om Champions League-voetbal.

Het voetbal dat op de mat gelegd wordt smaakte ook duidelijk naar meer. Peter Bosz liet de aanhang genieten van goed voetbal en zag zijn elftal de nodige druk zetten waardoor de Oostenrijkse club nauwelijks onder de druk uit kon voetballen. Toch was Peter Bosz na afloop gematigd tevreden over de winst op de Oostenrijkers. Bosz bleek met name over de eerste helft kritisch te zijn.

Kritisch was ook Valentijn Driessen, die constateerde dat er een paar dissonanten aan PSV zijde waren. Chef voetbal Valentijn Driessen zag PSV dan wel winnen, maar ook defensief niet altijd even goed staan. En dus wees Driessen na afloop naar Patrick van Aanholt, die onder uit de zak kreeg van Valentijn Driessen in de video onder dit artikel. Maar ook André Ramalho, die wederom toch een goede en geconcentreerde partij speelde, krijgt flinke kritiek te verwerken.

Bosz gaf dan ook gepaste antwoorden op de vragen vanuit het journaille. Dat Bosz niet geheel tevreden was, kon Driessen dus wel begrijpen. “PSV had er minimaal acht moeten maken, maar had er ook drie tegen kunnen krijgen. De defensie staat bij vlagen echt lelijk te slapen. Op een gegeven moment was het zelfs vijf tegen drie, maar Sturm Graz speelde dat niet goed uit. Tegen een goede tegenstander in de Champions League is dat noodlottig.”

Driessen denkt dat er toch nog het nodige moet gebeuren bij PSV. “PSV heeft nog wel de tijd om zich te versterken, want dat is wel noodzakelijk. Ramalho kun je de Champions League niet mee in en je moet je zelfs afvragen of je er de Eredivisie mee in kan. Ook Van Aanholt viel tegen. Als hij van die bal afblijft, is het gewoon een goal. Vervolgens springt hij niet mee en kopt die Oostenrijker raak en in de tweede helft mist hij een enorme schietkans. Je zou nu al zeggen ‘gewogen en te licht bevonden”, aldus een kritische Driessen, die in onderstaande video weinig over laat van Patrick van Aanholt en André Ramalho.


Vorig artikelDe boodschap van Peter Bosz voor Guus Til
Volgend artikelOntvangst in Eindhoven | Sturm Graz fans tonen dankbaarheid naar PSV en gemeente Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in