Home Nieuws Kritiek voor Jordan Teze: ‘Teze zakte voor de stresstest, dit zijn jongens...

Kritiek voor Jordan Teze: ‘Teze zakte voor de stresstest, dit zijn jongens van Dundee en Portsmouth

2279
0

Stevige kritiek voor Jordan Teze. De zelf opgeleide verdediger kreeg van Louis van Gaal een basisplaats toebedeeld maar het ging niet van harte.

Althans, dat vindt Valentijn Driessen namens De Telegraaf. Driessen vond Jordan Teze niet goed spelen tijdens zijn debuut voor het Nederlands elftal. De verdediger kreeg al snel een gele kaart maar hield zich verder redelijk tot goed taande te houden. Oranje kon in zijn geheel niet imponeren in Wales maar Driessen vond Teze toch tegenvallen.

“In de laatste lijn van het elftal tegen Wales zakte PSV’er Jordan Teze voor de stresstest. Want zo verkocht de bondscoach de kans die hij enkele internationals gaf om hun kandidatuur te stellen voor de WK-selectie”, schrijft Driessen namens De Telegraaf in zijn column.

“Debutant Teze was onzeker aan de bal en in defensief opzicht maakte hij drie flinke overtredingen. Niet tegen internationale topspitsen, maar tegen jongens van Leeds United, Dundee United en Portsmouth”, vervolgt Driessen, die ook de andere PSV’er ongelukkig zag spelen. “Cody Gakpo kon zijn belofte niet inlossen bij z’n enige kans vanwege ruzie met de bal. Iets wat de PSV’er te vaak overkwam”, aldus een kritische Valentijn Driessen.


Vorig artikelTurkse journalist meldt akkoord Carlos Vinícius met Fenerbahce
Volgend artikelSteven Bergwijn op weg naar Amsterdam en dus klinkt er: ‘Als ik PSV was, zou ik hem direct halen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in