Home Nieuws Kritiek voor Drommel, mentaliteit lijkt ter discussie te staan: ‘Intern missen ze...

Kritiek voor Drommel, mentaliteit lijkt ter discussie te staan: ‘Intern missen ze de pijn die hij moet voelen’

3169
0

Een basisplaats voor Joël Drommel lijkt verder weg dan ooit. De doelman gaat stevige concurrentie tegemoet komend seizoen, terwijl verhuur aan een andere club ook nog niet is uitgesloten.

Walter Benítez wordt zo goed als zeker de nieuwe doelman onder Ruud van Nistelrooij en volgens Voetbal International is er intern bij PSV kritiek te horen over de manier waarop Drommel het afgelopen seizoen wist te beleven.

Drommel kende een bijzonder mager seizoen en had zelfs het slechtste reddingspercentage in de Eredivisie. Hoe nu verder met Drommel? Voetbal International lijkt antwoorden te hebben. ‘Drommel is nog niet afgeschreven, maar hij zal zich sterk moeten verbeteren’, stelt Voetbal International vast over de afgelopen seizoen matig presterende doelman. ‘Intern missen ze bij hem de pijn die hij moet voelen na zo’n pover seizoen. De pijn die ervoor zorgt dat de doelman zich ten koste van alles wil revancheren en zowel op als naast het veld er alles aan doet te slagen bij PSV.’

Hoe de toekomst van Drommel eruit zal gaan zien, blijft gissen. Een verhuurperiode aan een andere Eredivisieclub valt niet uit te sluiten.


Vorig artikelWim Kieft geniet van Cody Gakpo, Gakpo vraagt van Gaal advies over toekomst
Volgend artikelMarcel Brands mogelijk grote brein achter komst Walter Benítez, Argentijn kost PSV miljoenensalaris

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in