Home Nieuws Kritiek op wisselbeleid Cocu

Kritiek op wisselbeleid Cocu

8
0

Het gelijke spel tegen Excelsior is bij de achterban keihard aangekomen. Zo ook bij de gebroeders van de Kerkhof. Ze hebben kritiek op het wisselbeleid van Cocu. 

“Ik hoop dat het een incident is. Ik miste professionaliteit. Ik vind dat je deze wedstrijden altijd moet winnen. Het zat er niet in”, stelt Willy. René zegt: “PSV moet zich schamen voor zo’n resultaat. Het is elke keer zo tegen die kleinere ploegen. Dat moet er echt uit.” In grotere wedstrijden lijkt het wel te lukken. Midweeks moet PSV tegen VfL Wolfsburg. “Ik denk dat we dan een ander PSV zien. Dat is weer een topwedstrijd, dan wil iedereen top spelen en ook top presteren. Dan is er beleving en dat moet je ook in die kleine wedstrijden laten zien.”

Tegen Excelsior liep het juist fout af, mede door de wissels van Cocu. Een minuut voor tijd bracht de trainer Steven Bergwijn en Stijn Schaars in het veld voor Luciano Narsingh en Andres Guardado. “Onvoorstelbaar. Daar kon ik met m’n pet niet bij”, aldus René. “Hij zei dat Guardado er doorheen zat, maar om dan Schaars in te brengen voor die minuut of halve minuut, ik kan het niet begrijpen, het spijt me geweldig.” Willy vervolgt: “Stijn Schaars maakte bij zijn eerste balcontact meteen de cruciale fout om die bal tegen de speler van Excelsior aan te schieten. Je vraagt je af wat het voor nut heeft om een speler een minuut of anderhalve minuut voor het einde nog in te brengen. Ik denk dat je daar eens heel realistisch naar moet kijken, de zin en onzin van dit soort wissels.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here