Home Nieuws Kritiek op verhoging prijs seizoenkaarten

Kritiek op verhoging prijs seizoenkaarten

6
0

De Supportersvereniging van PSV is niet te spreken over het nieuws dat de prijs van de seizoenskaarten komend seizoen opnieuw zullen stijgen. Bij monde van de voorzitter klinkt er ook voorzichtige kritiek op het feit dat het de club nog niet gelukt is een nieuwe hoofdsponsor te strikken.

Een seizoenskaart wordt gemiddeld drie procent duurder dan de huidige jaargang. Harrie Timmermans, voorzitter van de Supportersvereniging, noemt de prijsstijging in een eerste reactie ‘fors’. “Het komt op mij altijd wat makkelijk over”, vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad. “Natuurlijk zijn er mensen die zeggen dat het om een relatief klein bedrag gaat, maar uiteindelijk moet de supporter tóch weer meer betalen dan op basis van de inflatie normaal zou zijn. Voor veel mensen gaat het in totaal helemaal niet om een klein bedrag. Het wordt in een keer afgeschreven en gezinnen die meerdere kaarten hebben betalen dus weer tientjes meer.”

Timmermans is bovendien kritisch op de commerciële afdeling van PSV, die nog geen nieuwe hoofdsponsor heeft kunnen vinden. De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint al over tweeënhalve maand. “Er hoeft maar een bedrijf ja te zeggen, dat begrijp ik ook wel. Gebeurt dat straks, dan is iedereen ook content. Wel stel ik vast dat het ondanks de fraaie prestaties van PSV op dit moment kennelijk nog niet lukt om de sponsorinkomsten flink te verhogen. De supporter moet wel weer meer betalen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here