Home Nieuws Kritiek op ‘Van Bommel aankoop’ Behich

Kritiek op ‘Van Bommel aankoop’ Behich

40
0

Kenneth Perez was daags na de zeperd van PSV tegen RKC kritisch op een aantal spelers die Mark van Bommel op het wedstrijdformulier gezet heeft. Matthias Verreth, Aziz Behich, Dirk Abels en ook Hirving Lozano kregen onderuit de zak van de Deen. 

“Het kan natuurlijk dat je een slechte wedstrijd speelt als je met elf andere spelers speelt, maar het ging mis bij basisdingen. Daar schrok ik echt van”, zegt Perez bij FOX Sports. “Die Verreth bijvoorbeeld. De steekpass die hij gaf op Donyell Malen zegt mij genoeg. Hij heeft geen creativiteit.”


Over Behich: “Ik weet niet wie hem in godsnaam aangetrokken heeft. Het zal de technische leiding wel zijn, want Van Bommel kent hem natuurlijk van Australië. Hij is echt heel erg matig. En dan had je ook nog Abels. Het is niet verboden om een bal vooruit te spelen.”

“Maar weet je wie ik het ergste vond?”, vervolgt Perez. “Lozano. Hij leek wel een botsauto toen hij erin kwam. Hij botste tegen alles en iedereen op, want hij wilde alles zelf doen. Het was zeker niet het PSV dat we gewend zijn dit seizoen en daar heeft RKC heel goed gebruik van gemaakt.”


Facebook Comments