Home Nieuws Kritiek op PSV en Ajax: ‘Dertien punten is teveel’

Kritiek op PSV en Ajax: ‘Dertien punten is teveel’

35
0

Kenneth Perez is kritisch op beide topclubs in aanloop naar de topper in de Arena.

Kenneth Perez denkt dat de titelstrijd gelopen is als PSV zondag weet te winnen van Ajax maar ziet tegelijkertijd een tekort aan routine en kwaliteit.

“Als PSV erin slaagt om te winnen in de Arena, waardoor het gat dertien punten wordt, dan is het in mijn ogen wel klaar voor Ajax. Dat is echt te veel”, zegt Perez in De Telegraaf. “Dan zou PSV er van de resterende negentien wedstrijden vijf moeten verliezen en Ajax ze allemaal moeten winnen. Dat zie ik dan allebei niet meer gebeuren.”

De Deen is kritisch op PSV en het spel maar ook op Ajax, “Als je kijkt naar de selecties en naar de financiële mogelijkheden dan vind ik het eigenlijk een hele prestatie dat het gat tien punten is. Zowel van PSV als – in negatieve zin – van Ajax. Wat ik goed vind aan dit PSV, is dat ze met dit materiaal zo volwassen spelen. Ajax is veel frivoler, maar ook veel minder stabiel.”

Perez is ook ervaringsdeskundige wat het spelen voor de titel aangaat. “Voor zowel Ajax als PSV geldt dat er elf jaar geleden veel meer kwaliteit en routine in de selectie zat”, aldus de analist. “Wij hadden spelers als Sneijder, Huntelaar, maar ook een ervaren kracht als Jaap Stam. En PSV had Gomes, Alex, Simons en Cocu.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here