Home Nieuws Forse kritiek op gedrag Schmidt in de Kuip: ‘Hij heeft het in...

Forse kritiek op gedrag Schmidt in de Kuip: ‘Hij heeft het in de tweede helft gierend uit de klauwen laten lopen’

1406
0

Roger Schmidt was zondagavond in alle staten na de late gelijkmaker van Feyenoord in de Rotterdamse Kuip.

De trainer was woedend na de discutabele beslissingen maar schoof desondanks wel aan bij de persconferentie. Daar bezigde Schmidt duidelijke taal. Het beklag van Schmidt kon en kan nog altijd op veel bijval rekenen maar tegelijk zorgt het ook voor kritiek aan het adres van de Duitse trainer. Verschillende analisten hebben namelijk vol ongeloof geluisterd en gekeken naar Roger Schmidt. Schmidt liep volgens de analist weg van zijn verantwoordelijkheden.

Schmidt sprak na afloop klare taal en noemde het voorval in de 96e minuut na afloop ‘schandalig’. “Wat ik zo ongelooflijk zwak vond van Schmidt, is dat hij alle tijd neemt in interviews om te zeggen hoe schandalig het was, maar toen de vraag kwam hoe hij het zelf vond gaan in de tweede helft, beende hij weg”, zegt een kritische Kenneth Perez bij het ESPN-programma Voetbalpraat.

Perez gaat verder en uit stevige kritiek op de Duitse trainer: “Zowel bij de NOS als bij ESPN. Hij liep bij het interview met de NOS weg en hij liep weg bij Hans Kraay junior, omdat hij inderdaad niet inhoudelijk op de wedstrijd in wilde gaan. Terwijl er genoeg aan te merken was op de tweede helft van PSV.”

https://twitter.com/ESPNnl/status/1523771130624057347?s=20&t=9EFUYyL6Fj8IA-zYS2JZJQ


Facebook Comments Box