Home Nieuws Kritiek op gedrag Madueke en Ihattaren: ‘PSV wordt gewoon tweede, ze blijven...

Kritiek op gedrag Madueke en Ihattaren: ‘PSV wordt gewoon tweede, ze blijven namelijk kansen creeren’

2900
0

Nu PSV niet best weet te presteren liggen niet alleen de voetballende kwaliteiten onder het vergrootglas maar ook het gedrag van diverse spelers.

Daarbij lijkt momenteel niemand ontzien te worden. Ook de goed presterende Noni Madueke krijgt er even van langs van Aad de Mos. De analist denkt wel te weten dat PSV ‘gewoon’ tweede gaat worden.


“Ik denk het wel. Ze blijven kansen creĂ«eren, dus die balletjes gaan er vanzelf in”, zegt De Mos in een video van het Eindhovens Dagblad over de afgelopen speelronde. “AZ krijgt het moeilijkste programma. Ze moeten nog uit naar Willem ll, Ajax en FC Groningen. PSV heeft een veel lichter programma, dus die krijgen de boel wel weer op de rails. PSV gaat zich plaatsen voor plek twee.”

De Mos kan wel minder goed kijken naar het gedrag van sommige PSV’ers, waarvan met name de jongere garde het even moet ontgelden bij de analist.

De Mos kan maar moeilijk kijken naar dansjes en stapjes van reservespelers. De Mos wordt niet bepaald enthousiast van Noni Madueke en Mohamed Ihattaren. Beide spelers begonnen op de bank en deden voor de wedstrijd een dansje op weg naar de reservebank. “Met Ihattaren en Madueke heb ik het gevoel dat ik naar een amateurploeg zit te kijken door hoe ze het veld opkomen en daar gezellig een dansje opvoeren. Ik hou daar niet van. Ik zie het niet bij Juventus en ook niet bij FC Barcelona.”

Ronald de Boer kon het op zijn beurt dan weer wel waarderen, zo liet hij weten op ESPN.