Home Nieuws Kritiek op Cocu: ‘Waarom moet Sam Lammers zo lang warmlopen?’

Kritiek op Cocu: ‘Waarom moet Sam Lammers zo lang warmlopen?’

73
0

PSV heeft de desastreuze week alsnog kunnen afsluiten met 3 punten.

ADO was behoudens een kwartierje in de eerste helft geen partij voor PSV. De score had hoger uit moeten vallen, vond ook Jan Poortvliet. De Zeeuw is blij dat er weer 3 punten konden worden bijgeschreven.

‘Het was eigenlijk een hele leuke goede eerste helft, met een gedreven PSV, wat op zoek ging naar doelpunten’. Poorvliet is blij voor de Jong. ‘Dit is leuk voor Luuk de Jong. Hij heeft dit zo nodig. Het is al met al een goede overwinning.’

Poorvliet is wel kritisch op het wisselbeleid van Cocu. Sterker nog; de Zeeuw snapt niets van het lange warmlopen van Sam Lammers. ‘Ik ben blij met de overwinning. Maar toch heb ik nog een beetje een rare nasmaak van de tweede helft. Dat lange warmlopen van Sam Lammers. Waarom? Hij kan gewoon een half uurtje krijgen en hij speelt maar een goede 10 minuten’, is Poortvliet kritisch. ‘En ik vind het ontzettend jammer dat Lozano, die smacht naar doelpunten, elke keer gewisseld wordt terwijl je tegen 10 man speelt. Haal er gewoon een verdediger uit en scoor gewoon nog 3 of 4 keer want die doelpunten zijn belangrijk’, besluit Poortvliet.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here