Home Nieuws Kritiek fans op nieuwe uitshirt spitst zich toe op kleur oranje

Kritiek fans op nieuwe uitshirt spitst zich toe op kleur oranje

120
0

Het nieuwe PSV uitshirt wordt zoals elk jaar het geval is wisselend ontvangen. De PSV fans lijken niet een groot fan van de kleur oranje.

Arne van Breugel van PSV merchandise wijst op de afkomst en wortels van PSV die uiteraard gewoon in Nederland liggen. Daar valt wat voor te zeggen. Deels zou het oranje shirt ook kunnen verwijzen naar het komende Europese kampioenschap wat deels in Nederland wordt gehouden.


De club wenst ieder jaar een spraakmakend en origineel uitshirt op de markt te brengen. Daar is men los van smaakverschillen zeker in geslaagd. Het nieuwe uitshirt heeft iets van klasse en elegantie in het ontwerp. Veel fans lijken die mening te delen, echter kan de kleur oranje op weinig goedkeuring en begrip rekenen. Het oranje had rood moeten zijn, is een veel gehoorde mening.

Ben het er mee eens dat oranje rood had moeten zijn.
Ongelooflijk dat men dat gedaan heeft. Als dat rood was had ik er een gekocht.
Maar ja, het is mede door Arne van Breudel bepaald en die hangt een foto van voetballer Luis Suárez de voorkant van het Philips Stadion.
Zijn beeld hing meer dan levensgroot in de etalage van de voetbalwinkel in het stadion van PSV. Dan weet je toch genoeg’, zegt Wil van den Meijdenberg op PSV Inside. 

Los van dat het roodloos is vind ik het een prachtig shirt.
Het is toch gewoon een heel mooi modern design.
Ik draag deze met verve.
We zijn groter dan alleen Brabant. We zijn de beste mooiste club van Nederland!
Mogen we uitdragen ook!
Ik vind dat Umbro mooiere shirts maakt dan Nike dat deed’, uit Arie van der Graaf zijn mening op PSV Inside.
‘Vorige uitshirts was het logo blauw. Dan hoor je niemand. Mooie uitshirt maar logo moet ten alle tijden in de kleuren blijven of houd het neutraal wit of op andere kleur ondergrond grijs of zwart’, zegt Noud TL, waar een ander juist stelt dat het shirt er niet toe doet als de uitwedstrijden maar gewoon gewonnen worden.

Facebook Comments