Home Nieuws Krijgt van Bommel nog een laatste kans op eerherstel met nieuwe doelstellingen?

Krijgt van Bommel nog een laatste kans op eerherstel met nieuwe doelstellingen?

48
0

In de topsport moet altijd het hoogste worden nagestreefd en dat geldt ook voor een elftal wat in enkele weken tijd twee prijzen heeft verspeeld. PSV heeft slechts de tweede plaats en het bekertoernooi nog om voor te strijden.

De doelstellingen moeten worden bijgesteld maar van een officieel statement vanuit de club hierover is nog geen sprake. De voorzitter van de supportersvereniging, Harry Timmermans, stelde deze week vast dat het voor de achterban en voor de club goed zou zijn om eens uit te spreken wat de nieuwe doelstellingen zijn en hoe de club überhaupt uit de crisis denkt te kunnen geraken.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Mark van Bommel ‘nóg een keer de schouders eronder mag en gaat zetten om met PSV tot goede resultaten te komen‘, zoals de krant het weet te omschrijven.

Er rest voor PSV slechts nog de strijd om de tweede plaats en het toernooi om de KNVB beker. Mocht dit gerealiseerd worden én daaraan gekoppeld kwalificatie voor de Champions League campagne van seizoen 2020-2021, is er nog sprake van een redelijk seizoen en in ieder geval geen prijsloos seizoen.

Het Eindhovens Dagblad denkt dat van Bommel een laatste kans krijgt om het tij te keren de komende weken. Mocht dit niet lukken dreigt een ontslag voor het clubicoon van de eerste orde. De onrust in de spelersgroep lijkt nog te overzien omdat reserves nu eenmaal altijd ontevreden zijn maar dat ook hier gemopperd wordt mag duidelijk zijn. Het is ook onverklaarbaar dat een speler als Pablo Rosario aan mag blijven modderen en andere juist weer geen kans krijgen om over een langere periode te laten zien wat ze in hun mars hebben. Kortom, het worden cruciale weken voor Mark van Bommel en zijn elftal.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here