Home Nieuws Krijgt Madueke te weinig speeltijd bij PSV? ‘De laatste weken vond ik...

Krijgt Madueke te weinig speeltijd bij PSV? ‘De laatste weken vond ik hem niet top op de training’

719
0

De ontwikkeling van Noni Madueke verloopt keurig volgens schema en zelfs voor op schema gezien alle interesse rondom de aanvaller uit Londen.

Die conclusie kunnen we wel trekken na de afgelopen maanden. Toch lijkt het de afgelopen weken wat minder te verlopen voor het Engelse toptalent. Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International weten te melden dat er volop interesse voor Madueke is maar ook dat het geringe aantal minuten aan speeltijd inmiddels een puntje van zorg is bij Madueke.

Tijdens de persconferentie richting de wedstrijd tegen SC Heerenveen van zondagmiddag ging Roger Schmidt vrijdag in op de situatie van Madueke. ‘Ik heb op dit moment veel opties voor die posities, maar iedereen weet dat Noni een topspeler is met heel veel potentie’, vertelde Schmidt.

‘Dit seizoen heeft hij een stap gezet. Hij maakte veel goals en gaf veel assists, daarna was hij langer geblesseerd, en de laatste twee weken vond ik hem niet top op de training. Deze week was hij veel beter, dus ik kijk ernaar uit dat hij de komende weken zijn waarde toont. En we zijn ervan overtuigd dat hij volgens seizoen de volgende stap kan zetten. Of hij komend seizoen een basisspeler kan zijn? Ja, zeker’, aldus een overtuigde Roger Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here