Home Nieuws Kranten en media wijzen naar Joey Veerman: ‘Hij is de nieuwe vedette...

Kranten en media wijzen naar Joey Veerman: ‘Hij is de nieuwe vedette van PSV’

850
0

Het kan een prachtig voorjaar worden voor PSV. De club is in de race voor drie heuse hoofdprijzen en dus creert ook de buitenwacht meer en meer verwachtingen.

Dat bekent dat steeds meer media, journalisten en kranten gaan geloven in successen voor PSV. Er is nog net geen sprake van een wederopstanding maar Joey Veerman geldt voor vee media wel als een speler die PSV naar een ander level weet te brengen. Veerman lijkt tot op heden een missing link te zijn. In de ochtendkranten is er dus veel aandacht voor de middenvelder, die twee maanden geleden overkwam van sc Heerenveen.

De Telegraaf ziet in Veerman een speler die al snel erg beslissend kan zijn na nauwelijks twee maanden Eindhoven. ‘Een paar weken geleden heerste er nog grote twijfel in de voetbalwereld bij zijn overgang. Zou de middenvelder het in de Nederlandse top wel gaan redden? Bij de 3-1 zege van de Eindhovense club op Heracles Almelo scoorde de Volendammer, kreeg hij net als twee weken eerder tegen zijn oude club Heerenveen een publiekswissel en werd er gevraagd of hij al aan Oranje dacht.’

Veerman heeft ‘in korte tijd zijn enorme waarde bewezen voor PSV’, schrijft het Amsterdamse medium. ‘Met vier goals en vijf assists was hij betrokken bij ruim een derde van de goals van de Eindhovense club sinds de winterstop. Tegen Heracles scoorde hij niet alleen, maar stuurde hij ook met een geweldige steekpass Mario Götze weg. Uit die aanval kwam de derde treffer van de voet van Cody Gakpo voort. Twee minuten voor tijd gunde trainer Roger Schmidt zijn nieuwe vedette een applauswissel’, zag Telesport vanuit het Philips Stadion.

‘Met de ene na de andere pass, een vleugje samba en een mooie goal groeide de PSV’er uit tot de absolute uitblinker in een wedstrijd die PSV ook met 6-0 of 7-0 had kunnen winnen’, begint het Eindhovens Dagblad over Veerman. ‘Voorlopig is zijn transfer een voltreffer voor de Eindhovenaren, die wel wat extra pk’s aan de bal konden gebruiken. Met de komst van Veerman is de stroperigheid voor een deel verdwenen, al zal PSV nog wel beter moeten afronden om wedstrijden met meer gemak in het slot te leggen.’ Ook basisspeler Erick Gutiérrez krijgt complimenten. ‘Bijna altijd een zes, soms een zeven en meestal iets daartussen. In de duels oogde hij in het begin soms als een slapjurk, maar die fase is allang achtergelaten.”


Vorig artikelAad de Mos zag ‘geweldig’ PSV: ‘PSV heeft honger, Ajax blijft arrogant’
Volgend artikelBaalt AZ van transfer Veerman naar PSV? Geïrriteerde Eenhoorn: ‘Ik zat aan tafel, ik ken de bedragen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in