Home Nieuws Hans Kraaij over speler van 165.000 euro: ‘Marcel Brands en zijn staf...

Hans Kraaij over speler van 165.000 euro: ‘Marcel Brands en zijn staf hebben dat goed gezien’

65
0

Hans Kraay jr. is zeer te spreken over de ontwikkeling van Pablo Rosario en Denzel Dumfries.

De analist van FOX Sports weet te melden dat PSV een minimaal bedrag voor Rosario betaald heeft aan Almere City. Na een aantal jaar in de redelijke anonimiteit te hebben gespeeld lijkt de ontwikkeling van Rosario niet meer te stoppen.


Rosario haakt momenteel moeiteloos aan bij het niveau van PSV maar speelde vorig seizoen bij Jong PSV en zit nu zelfs bij Oranje. “Het jaar daarvoor speelde hij nog bij Almere City. PSV heeft hem toen voor 165.000 euro opgepikt. Marcel Brands en zijn staf hebben dat goed gezien”, zegt Kraay jr. bij FOX Sports over Rosario.

Ook Dumfries krijgt complimenten van Kraay. De rechtsback maakt, net als Rosario, een goede ontwikkeling. Twee seizoenen geleden speelde Dumfries nog voor Sparta. Na amper een jaar bij sc Heerenveen maakte hij de transfer naar PSV.

“Dumfries heeft als rechtsback een goede ontwikkeling doorgemaakt. Hij speelt niet meer zo vaak terug. Hij staat open en gaat diep. Het kan allemaal nog wat verfijnder, maar hij is op den duur beter dan Janmaat, Hateboer en Tete. Dat vind ik drie heel matige rechtsbacks”, besluit Kraaij.


Facebook Comments