Home Nieuws Kostantinos Mitroglou, nu al op weg naar status van cultheld

Kostantinos Mitroglou, nu al op weg naar status van cultheld

102
0

Kostantinos Mitroglou heeft donderdagavond een stevig visitekaartje afgegeven.

De Griekse spits viel in en leek in een sfeervol Philips Stadion meteen de harten van de fans te hebben veroverd. Al zijn balcontacten waren goed en succesvol. Mitroglou liet meteen zien veel in zijn mars te hebben en precies die kwaliteiten te bezitten die dit jonge en toch nog onervaren PSV nodig lijkt te hebben. Zijn voorganger Luuk de Jong had uiteraard ook specifieke kwaliteiten maar Mitroglu liet meteen zien over een veel betere techniek te beschikken.

De Griek heeft alles in zich om bij PSV uit te groeien tot een cultheld. Dat stelt PSV-watcher Rik Elfrink.”Ik heb überhaupt nog nooit meegemaakt dat een speler op zijn eerste dag meteen een wedstrijd speelt. Maar Mark van Bommel heeft het zelf ook eens gedaan”, vertelt Elfrink, die Mitroglou een goede indruk vond maken, tegenover het Eindhovens Dagblad. “Wat Mitroglou deed, zag er goed uit. Hij deed een paar dingen waar ik mijn benen over zou breken.”

Volgens Elfrink kan de keuze voor Mitroglou wel eens goed uitpakken voor PSV. “Dit is een speler die alles in zich heeft om een cultheld te worden. Qua uiterlijk is hij excentriek en het is normaal ook geen type speler dat naar de Eredivisie zou komen. Het zou best kunnen dat PSV hiermee een verrassende aankoop heeft gedaan. John de Jong heeft dat klusje aardig geklaard.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here