Home Nieuws Kortom: Drommel geniet van duel tegen Twente, PSV tegen Fortuna in de...

Kortom: Drommel geniet van duel tegen Twente, PSV tegen Fortuna in de jacht op ‘hoofddoel’ bekerwinst

525
0

PSV neemt zichzelf ieder seizoen voor de KNVB beker te winnen maar echt succesvol is het tot op heden nog niet.

Ook voor dit seizoen is de winst in het KNVB bekertoernooi een must voor PSV. Voor PSV begint het toernooi om de TOTO KNVB Beker in ieder geval met een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Er werd zaterdagavond geloot en dus mag PSV in een thuiswedstrijd zich weer gaan richten op het winnen van de KNVB beker. De landstitel en de beker zijn beide hoofddoelen van de club in de jacht op nieuwe successen. Uiteraard hoort Europees overwinteren ook bij de gestelde doelen maar de winst in het KNVB bekertoernooi is een hoofddoel geworden voor PSV. Het duel tegen Fortuna wordt gespeeld op dinsdag 14 december, woensdag 15 december of donderdag 16 december. De definitieve speeldatum en aanvangstijdstip maakt de KNVB binnenkort bekend.

Voor keeper Drommel was zaterdagavond in ieder geval een avond om niet snel te vergeten. De keeper genoot van het duel tegen zijn oude club ondaks dat hij toch weer twee keer de bal uit het net diende te halen. In gesprek met ESPN gaf Joël Drommel aan dat hij genoten heeft van een speciale avond. Ook het spelen tegen zijn boezemvriend Jeffrey de Lange was bijzonder te noemen. “Ik spreek hem bijna dagelijks. Ik hoorde dat hij vandaag mocht spelen. Dat was heel speciaal”, aldus Drommel.

De doelman van Twente werd op zijn beurt weer gevraagd of Drommel de 2-2 had moeten pakken. “Nee, dat was gewoon een wereldgoal. Hij heeft gewoon goed gekeept”, aldus De Lange als vervanger van Lars Unnerstall na afloop van de 5-2 nederlaag in Eindhoven.


Vorig artikelEen keeperswissel lijkt niet aan de orde. Na 19 tegendoelpunten zegt Schmidt: ‘Er zijn meerdere oorzaken’
Volgend artikelVan Ginkel geniet van vreugde-explosie Vinícius: ‘Dit is een heel bijzondere dag voor mij’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in