Home Nieuws Korte reactie Cocu op incidenten in Madrid

Korte reactie Cocu op incidenten in Madrid

9
0

Met een korte reactie op de wanordelijkheden in Madrid heeft Philip Cocu afstand genomen van misdragingen van enkele PSV fans.

“PSV gaat maatregelen nemen tegen enkele supporters. Waarschijnlijk volgt vanmiddag berichtgeving daarover”, verklaarde Cocu volgens het Eindhovens Dagblad tijdens een persbijeenkomst, die wederom bijzonder druk bezocht werd. Het gaat om enkele supporters, benadruk ik. Heel veel supporters van PSV hebben er wél een feest van gemaakt.”

Cocu denkt verder niet dat het duel in Eindhoven beslissend is voor de titelstrijd. “Als we weten te winnen, zouden we wat ruimere voorsprong hebben. Maar ook dan kan er van alles gebeuren”, aldus de oefenmeester. De selectie van PSV is zo goed als fit voor de topper tegen Ajax, zo bevestigde Phillip Cocu. Gaston Pereiro keert weer terug in de selectie. Pereiro speelde in het uitduel tegen Ajax nog een hoofdrol. “Natuurlijk nemen we dat mee. De jongens zijn, buiten de vermoeidheid na de wedstrijd, allemaal goed uit het duel gekomen. Ik zag vandaag al behoorlijk wat frisse koppies en het positiespel zag er al heel scherp uit. Dat is lekker.” De vrijdagtraining stond volgens Cocu grotendeels in het teken van herstel. “Morgen gaan we echt opbouwen naar Ajax.” Cocu relativeerde de gevolgen van de zware wedstrijd en de verlenging in Madrid. Volgens hem moet zijn selectie er zondag weer kunnen staan.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here