Home Nieuws ‘Koppend is Luuk de Jong van wereldniveau’

‘Koppend is Luuk de Jong van wereldniveau’

28
0

Kenneth Perez is naar eigen zeggen als oud ploeggenoot van Luuk de Jong een groot fan maar schroomt ook niet niet om de aanvoerder van PSV te schofferen.

Perez schiet bijna altijd op alles en iedereen bij of rond PSV en ook Luuk de Jong moet er weer aan geloven. Perez begint nog positief maar Perez zou Perez niet zijn als hij niet met snoeiharde kritiek kwam. ‘Ik zou Luuk de Jong niet kopen als ik het voor het zeggen had bij een andere club. Dat heeft te maken met zijn voetballende vermogen en motoriek. Koppend is De Jong van wereldniveau, vindt Perez.

“In de Champions League tegen Tottenham Hotspur heeft hij zijn duels ook gewonnen. Hij heeft het al eens geprobeerd bij Newcastle United en Borussia M√∂nchengladbach. Dat is niet gelukt. Als je hem ziet koppen, is dat heel goed”, zegt Perez bij¬†FOX Sports.

Ondanks dat De Jong in de Eredivisie uit kan blinken, is Perez niet volledig overtuigd van zijn kwaliteiten. “Ik ben gek op Luuk de Jong, maar ook als hij dertig doelpunten maakt, zou ik hem als club niet nemen. Ik vind hem als voetballer te beperkt. Als Luuk de Jong drie tot vier weken niet in actie komt wordt dat best lastig voor hem. Zijn motoriek is niet echt lekker. Ik denk dat hij wekelijks moet spelen om dit niveau te halen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here