Home Nieuws Koploper PSV op weg naar laatste duel van 2021

Koploper PSV op weg naar laatste duel van 2021

220
0

PSV speelt donderdagavond het laatste duel voor de winterstop.

In een leeg Philips Stadion is Go Ahead Eagles de tegenstander. De promovendus presteert verrassend goed met een elfde plaats op de ranglijst.

#Eeuwiglicht
Voor het begin van de wedstrijd staat Supportersvereniging PSV stil bij overleden dierbaren met een rood-wit hart. Supporters kunnen gratis een candlebag aanvragen om op die manier hun eer te bewijzen.

Vorig jaar is dit idee voor het eerst uitgevoerd. In navolging hiervan wilde Supportersvereniging PSV nu ook graag het #Eeuwiglicht voort laten branden. Alle suppoters kunnen zo een dierbare symbolisch een laatste stadionbezoek laten brengen.

Serie
PSV is bezig aan een goede serie. In de competitie werden zeven van de laatste acht wedstrijden gewonnen. Weliswaar tijdens een relatief makkelijk programma. Na de winterstop hebben de Eindhovenaren een lastigere reeks voor de boeg. Er wachten thuisduels tegen zowel Ajax en AZ en uitduels tegen FC Groningen en Vitesse.

Echter, eerst dient Go Ahead Eagles aan de kant te worden gezet. Opvallend verder is dat PSV als koploper 22 tegendoelpunten heeft. Ploegen als SC Heerenveen, FC Utrecht, FC Twente en AZ wisten hun doel beter schoon te houden. Leidsman bij PSV – Go Ahead Eagles is Dennis Higler.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here