Home Nieuws Kopenhagen speler Kevin Diks: ‘Ik hoop dat PSV ons een beetje onderschat’

Kopenhagen speler Kevin Diks: ‘Ik hoop dat PSV ons een beetje onderschat’

803
0

PSV treft donderdagavond FC Kopenhagen en daarmee treft het ook een oude bekende in de persoon van Kevin Diks.

Kevin Diks is als voormalig speler van Vitesse en Feyenoord geen onbekende in de Eredivisie. Diks is tegenwoordig actief voor Kopenhagen en staat nu voor een ontmoeting met PSV, de club die hij uit hoopt te schakelen in de zestiende finale van de Conference League. Diks heeft zichzelf hervonden in Denemarken want zijn carrière leek op een behoorlijk dood spoor te zitten.

Diks speelde twee jaar op huurbasis voor Aarhus in Denemarken en verdiende daar een vierjarig contract bij topclub FC Kopenhagen. Nu staat de oud-speler van Vitesse en Feyenoord tegenover PSV en die loting viel zwaar in Denemarken. “Ik hoop dat ze ons een beetje onderschatten, maar dat zou niet verstandig zijn. We spelen heel dynamisch, krijgen over het algemeen weinig goals tegen en scoren makkelijk”, zegt Diks in De Telegraaf.

Diks en zijn ploeggenoten wacht een zware avond, laat de verdediger weten. In Denemarken is men bekend met de kracht van PSV. “Een goede ploeg, een mooie mix van sluwe, ervaren voetballers en jonge talenten. Op de helft van de tegenstander vind ik PSV zelfs heel sterk. Maar als ik hun wedstrijden bekijk, zie ik ook wel zwaktes. Welke? Die houd ik liever even voor me.”

PSV en Kopenhagen treffen elkaar donderdagavond in Eindhoven. 17 maart staat de return in de Deense hoofdstad op de agenda.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here