Home Nieuws Kopenhagen na ruime winst klaar voor PSV, Boilesen baalt nog altijd van...

Kopenhagen na ruime winst klaar voor PSV, Boilesen baalt nog altijd van loting tegen PSV

3611
0

FC Kopenhagen reist komende woensdag af naar Eindhoven voor het eerste duel om de achtste finale van de Conference League.

De club uit de hoofdstad van Denemarken lijkt klaar te zijn voor de zware ’testcase’, zoals de spelers van Kopenhagen de loting tegen PSV omschrijven en aanduiden. Net na de loting werd al bekend dat de Deense club niet echt te spreken was over de loting tegen PSV. FC Kopenhagen won vrijdagavond vrij eenvoudig van FC Randers en lijkt dus klaar te zijn voor de wedstrijd in Eindhoven. Koploper Kopenhagen won ruim met 3-0.

Verdediger Nicolai Boilesen sprak zich recent al uit over de loting tegen PSV. Boilesen verwacht een zware opgave. ‘Zeker niet de beste loting voor ons’, zegt Nicolai Boilesen op de website van FC Kopenhagen. ‘PSV is echt een sterke ploeg. Samen met Ajax hebben ze de afgelopen jaren gestreden om de Nederlandse titel. Het spreekt voor zich dat het een moeilijke en mooie uitdaging wordt voor ons.’

De verdediger gaat verder: ‘Het is een grote club met een rijke traditie in Europa. Het is een technisch sterk team met goede individuele kwaliteiten. We moeten in Nederland een goede uitgangspositie bewerkstelligen. Daarna moeten we ons stadion vol krijgen. Zonder twijfel kunnen de fans een beslissende factor zijn voor ons. Steun ons op 17 maart”, aldus de voormalig verdediger van Ajax.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here