Home Nieuws Komt PSV nog in de markt voor Andreas Pereira? United ontvangt concreet...

Komt PSV nog in de markt voor Andreas Pereira? United ontvangt concreet bod op middenvelder

5288
0

PSV wordt afgelopen dagen volop in verband gebracht met de komst van nieuwe middenvelders. Na het vertrek van Mario Götze is er behoefte aan creativiteit op het middenveld.

PSV werd afgelopen half jaar geregeld in verband gebracht met Manchester United middenvelder en voormalig PSV jeugdspeler Andreas Pereira. Inmiddels is het vanuit Eindhoven stil rond Pereira. Daarentegen heeft Fulham heeft een bod uitgebracht op de 26-jarige aanvallende middenvelder, die zijn carrière dus in Engeland zou kunnen voortzetten.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano biedt Fulham maar liefst tien miljoen euro, plus bonussen voor de Braziliaan. Het inmiddels duidelijk dat de Belgisch-Braziliaanse aanvallende middenvelder geen toekomst meer heeft op Old Trafford. Een verkoop geeft United ook weer ruimte om te bewegen op de transfermarkt.

Pereira speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Flamengo, dat geen gebruik maakte van een optie tot koop omwille van de forse transfersom. PSV zou in de markt geweest zijn voor Pereira en door het vertrek van Mario Götze is de roep om middenvelders immers groot. Pereira speelde eerder in de jeugdopleiding van PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here