Home Nieuws Komt PSV in de markt voor gewilde Noa Lang? Eindhovens Dagblad noemt...

Komt PSV in de markt voor gewilde Noa Lang? Eindhovens Dagblad noemt vraagprijs

4460
0

De selectie van PSV zal aan vele veranderingen onderhevig gaan zijn komende weken. De club is volop in gesprek om de selectie te gaan versterken maar er moet nog steeds worden doorgepakt.

De transfer van Ricardo Pepi is nog altijd niet afgerond terwijl PSV wel volop inzet op diens komst. Het is inmiddels bekend hoe werkgever Augsburg in het geheel staat. Er moeten miljoenen euro’s op tafel worden gelegd om de aanvaller te kunnen overnemen. Plus dient er nog een stevig doorverkooppercentage te worden afgesproken. Kortom, PSV is nog niet zover dat Pepi op korte termijn aan de selectie kan worden toegevoegd.

De club zal de pijlen ook gaan richten op een andere aanvaller omdat er nu eenmaal een extra aanvaller nodig is. Er wordt al enkele weken gewezen naar de aanvallers Arnaut Danjuma en Noa Lang maar de komst van deze spelers zal zeer gecompliceerd zijn. Niet onmogelijk maar wel gecompliceerd. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad.

Lang, die woensdag nog een hoofdrol vertolkte bij Oranje, werd recent in de wandelgangen al gelinkt aan PSV maar het prijskaartje is zeer stevig te noemen. Het Eindhovens Dagblad is op onderzoek uitgegaan en noemt de realistische prijs van 12 miljoen euro voor Lang. Dat is beduidend minder dan vorig seizoen want toen moest de aanvaller nog ruim 25 miljoen kosten. AC Milan haakte af maar is inmiddels wel weer opnieuw geïnteresseerd in de aanvaller.

Normaal gesproken zal PSV geenszins 12 miljoen euro op tafel leggen voor een speler maar wellicht wordt er voor Lang een uitzondering gemaakt. De eigenzinnige aanvaller weet wel een enorme potentie te vertegenwoordigen. Eerder was PSV ook in de markt voor Danjuma, maar hij is al helemaal ‘een dure optie’, weet de regionale krant te melden. PSV wil zelf transferwaarde kweken en dus is huren in ieder geval geen optie voor de club.


Vorig artikelBruma blijft de gemoederen bezighouden | Fenerbahçe maakt zelfs winst op ‘weinig populaire’ Bruma
Volgend artikelDe dagelijkse gesprekken tussen PSV en Bosz | Vertessen en Ramalho in de belangstelling én in de wachtkamer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in