Home Nieuws Komt PSV alsnog in de markt voor dure Ricardo Pepi? ‘Pepi moet...

Komt PSV alsnog in de markt voor dure Ricardo Pepi? ‘Pepi moet concurrentie met De Jong aangaan’

2746
0

De van Bundesligaclub Augsburg afkomstige Ricardo Pepi staat al maanden op de radar van tal van Europese clubs, waaronder PSV.

De spits degradeerde na 12 gescoorde doelpunten inmiddels met zijn club FC Groningen en zal normaal gesproken volgend seizoen elders aan de slag gaan. Als het aan Pepi en zijn zaakwaarnemer ligt, zal dat niet meer in Augsburg zijn. Daar denkt de betreffende club zelf overigens wel anders over want men zet in het zuiden van Duitsland in op een terugkeer van Pepi, door ook een stevig prijskaartje om zijn nek te hangen.

En dus leek de interesse vanuit PSV enigszins bekoeld te zijn. Volgens clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International is PSV wel op zoek naar een concurrent voor Luuk de Jong en daarbij behoeft nog geen streep te worden gezet door de naam van de Amerikaanse spits.

In Eindhoven is men tevreden over Fábio Silva, maar waarschijnlijk zien we hem niet meer terug het shirt van PSV. “Fábio Silva wil graag blijven, maar dat wordt lastig”, zegt Timmer. “Stewart heeft al aangegeven dat huren geen voorkeur heeft, omdat PSV waarde op het veld voor zichzelf moet creëren. En om de nek van Silva hangt een te duur prijskaartje om hem over te kunnen nemen”, klinkt het vanuit VI.

De clubwatcher denkt juist dat Ricardo Pepi wel een haalbaar target voor PSV zou kunnen zijn. “Pepi geldt als één van de mogelijke kandidaten die de concurrentiestrijd met Luuk de Jong aan moeten gaan maar vooralsnog is hij te duur”, aldus Timmer.


Vorig artikelDe stand van zaken rond Milan van Ewijk | ‘Sambo zal moeten concurreren met een te halen versterking’
Volgend artikelPSV in gesprek met enthousiaste Ricardo Pepi | Miljoenenbod richting Augsburg aanstaande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in