Home Nieuws Komt PSV alsnog in de markt voor Aster Vranckx? ‘Stewart kan dan...

Komt PSV alsnog in de markt voor Aster Vranckx? ‘Stewart kan dan iets repareren’

4033
0

Het zomerse transferwindow is voor PSV meer dan geslaagd. Earnie Stewart en Marcel Brands wisten PSV door een lange en intense transferzomer te loodsen.

De meeste spelers die de club wist aan te trekken afgelopen window, stonden bovenaan de wensenlijst van Peter Bosz en Earnie Stewart. De directie, onder toeziend oog van de voltallige Raad van Commissarissen van de club, gaf in het zomerse window ruim 55 miljoen euro maar alle aankopen zijn van toegevoegde waarde te noemen. De selectie is rond, de selectie is breed en de selectie is naar ieders wensen ingevuld.

Toch lijkt na het vertrek van Ibrahim Sangaré de bezetting voor de positie van nummer zes wat dun te zijn. De Ivoriaan vertrok na maandenlange onderhandelingen op Deadline Day naar Nottingham Forest en leek met name in de wedstrijd tegen Arsenal in Londen te worden gemist. Echter bleek deze week dat PSV zonder een eventueel afwezige Jerdy Schouten toch mager bezet lijkt te zijn op die positie.

Opnieuw volgt er komende week een blok wedstrijden die veel van de spelersgroep zal gaan vragen. Met wedstrijden tegen Sevilla en RC Lens op de agenda zal de spelersgroep tot het uiterste moeten gaan. PSV moest het woensdagavond tegen Go Ahead Eagles doen zonder Jerdy Schouten en dat gemis bleek meteen voelbaar.

Peter Bosz bedacht een oplossing mar ideaal was het niet. Joey Veerman speelde namelijk tegen de Deventenaren als enige nummer zes, maar kwam volgens hemzelf niet optimaal in zijn kwaliteiten, waar Bosz na de winst op Go Ahead Eagles ook inzag dat Veerman in de wedstrijd even tijd nodig had om te kunnen domineren.

Kortom, PSV kan nog wel een typische nummer zes gebruiken na de uitgaande transfer van Sangaré. Een échte vervanger voor basisspeler Jerdy Schouten is immers niet voorhanden in de selectie van Peter Bosz. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad.

“Technisch directeur Earnest Stewart kan pas in de winterstop iets repareren en nog eens proberen om Aster Vranckx op te pikken bij VfL Wolfsburg, iets wat deze zomer niet lukte”, aldus de regionale krant, die andermaal wijst naar Aster Vranckx van de Duitse Volkswagenclub.

De verwachting is dat Jerdy Schouten tegen FC Volendam weer beschikbaar is. “De ploeg van Bosz blijft maar wedstrijden spelen en moet na het treffen met ‘het andere Oranje’ het vizier direct weer op de Champions League richten. Het duel met Sevilla FC werpt zijn schaduw al vooruit”, aldus het Eindhovens Dagblad over de personele bezetting.


Vorig artikelLiverpool denkt aan transfersom van 60 miljoen euro voor Donyell Malen
Volgend artikelEen groter Philips Stadion komt dichterbij | Groeiend PSV onderzoekt verbouwingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in