Home Nieuws Komst Pools toptalent dichtbij, aanvaller ziet transfer naar City niet zitten en...

Komst Pools toptalent dichtbij, aanvaller ziet transfer naar City niet zitten en zet zinnen op PSV

2820
0

PSV hoopt Karol Borys deze zomer naar Eindhoven te halen. Borys staat te boek als het grootste talent van Polen.

Het is de bedoeling dat de Poolse jongeling nog deze zomer naar PSV komt. De club wil Borys onderbrengen in de selectie van Jong PSV. Het plan met de jonge aanvaller is in Polen dan ook goed ontvangen. De pas zestienjarige voetballer ziet deze stap als ideaal vervolgstap in zijn nog jonge carriere. Wel dient zijn huidige club Slask Wroclaw het geheel nog goed te keuren toestemming voor de transfer te geven.

Volgens het Eindhovens Dagblad is een transfer en een akkoord met Slask Wroclaw wel bespreekbaar voor de Poolse club. Er is op dit moment echter nog niets rond en er is zeker nog geen sprake van een akkoord. Op de achtergrond kijken er andere clubs mee. AC Milan en Manchester City hebben de jonge voetballer ook in beeld. Borys bezocht in het verleden het trainingscomplex van AC Milan al een keer maar lijkt zijn zinnen op een overgang naar PSV te hebben gezet.

Of Manchester City kansrijk is valt nog te bezien. Het Eindhovens Dagblad schrijft over de interesse van de Engelse club: “Die club wil Borys via een bekende route inlijven, waarvan het Belgische Lommel een tussenstation is. Aan die club wordt hij dan verhuurd door de City Group, het moederbedrijf achter Manchester City.”

De jonge Pool lijkt dat traject echter niet te zien zitten, melden Poolse media afgelopen dagen. PSV hoopt Borys definitief binnen te halen via het ‘talentenpotje’ dat de club middels investeerders op wist te tuigen. De eerder genoemde transfersom van twee miljoen euro zou nog hoger kunnen uitvallen, denkt men in Polen te weten.


Vorig artikelJarrad Branthwaite wil terug naar PSV, Liverpool Echo sluit definitieve transfer niet uit
Volgend artikelKarol Borys in beeld | Skills en doelpunten Pools toptalent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in