Home Nieuws Komt Hakim Ziyech alsnog in beeld?

Komt Hakim Ziyech alsnog in beeld?

13
0

Borussia Dortmund, AS Roma, Fenerbahçe en Anderlecht worden concreet genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers voor Hakim Ziyech, schrijft VI.

Het noodlijdende FC Twente is afhankelijk van binnenkomende transfergelden om het eigen elftal te kunnen versterken. Twente wil 12 miljoen euro voor Ziyech ontvangen weten diverse media. PSV en Ajax kunnen en willen deze transfersom niet op tafel leggen. Daardoor lijkt de komst van Ziyech naar PSV vrijwel uitgesloten. Echter lijkt Twente ook open te staan voor andere constructies. Volgens vertrekkend TD Van Leeuwen is er op dit moment in ieder geval sprake van een ‘vaste prijs’ waar geïnteresseerden zich naar moeten richten. Dat wil niet zeggen dat Twente zich niet flexibel zal opstellen, schrijft ook VI woensdagmiddag. De factor tijd speelt ook een rol. Van Leeuwen kan het elftal alleen versterken als er geld binnenkomt. ‘Nu hebben we helemaal niets om uit te geven’, zegt hij.

Voor een club als Anderlecht – en wellicht uiteindelijk ook een Nederlandse topclub als PSV of Ajax – is de huidige vraagprijs aan de hoge kant, maar Van Leeuwen voorziet ook andere constructies als alternatief, meldt het weekblad. Zo zou Ziyech gehuurd kunnen worden met daarbij de afspraak dat beide clubs in een later stadium meedelen in de doorverkoop. Een andere optie is dat minder kapitaalkrachtige clubs als PSV of Ajax enkele spelers aan Twente afstaat als onderdeel van de transfer. Zou zou de getalenteerde middenvelder alsnog in aanmerking kunnen komen voor een overgang naar PSV,  zeker nu de spoeling op het middenveld dun is geworden en Adam Maher nog altijd niet is vertrokken.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here