Home Nieuws Komt de toekomst van Robben bij PSV deze week dichterbij?

Komt de toekomst van Robben bij PSV deze week dichterbij?

70
0

De algehele verwachting is dat Arjen Robben zijn carrière bij PSV zal gaan afsluiten. Althans, die geluiden klinken luider en luider.

De Groninger nam afgelopen zaterdag op sublieme wijze afscheid van het thuispubliek in München en heeft slechts de DFB pokal nog om zijn periode in Beieren af te sluiten.


Menig analist en journalist verwacht dat Robben naar PSV zal terugkeren. Zijn wens voor de komende jaren sluit het best aan bij de ambities van Mark van Bommel en PSV; strijden om de titel.

Mogelijk komt er deze week duidelijkheid over zijn toekomst. Robben heeft namelijk in een uitgebreid interview met de NOS gesproken over zijn toekomst. De buitenspeler van Bayern München vertrekt over enkele weken uit Beieren. ‘Er is interesse vanuit Nederland en daarbuiten. Ik heb nog met niemand om de tafel gezeten. Of ik een deadline heb gesteld? Ik wil het eigenlijk deze of volgende week bekendmaken. Door mijn blessure heb ik het voor mij uitgeschoven, maar ik mag het nu niet langer voor mij uit gaan schuiven’, besluit Robben.

Mark van Bommel en PSV hebben alvast een duit in het zakje gedaan door de vaste fysiotherapeut en vertrouwensman van Robben bij PSV te laten aansluiten komend seizoen. Het is nu wachten op de hoofdrolspeler zelf. Alle seinen staan in Eindhoven ieder geval op groen!


Facebook Comments