Home Nieuws Komt Davinson Sánchez deze week alsnog opnieuw in beeld?

Komt Davinson Sánchez deze week alsnog opnieuw in beeld?

11018
0

Tot een goede maand geleden werd PSV nog in verband gebracht met de komst van de Colombiaanse verdediger Davinson Sánchez. Daarna werd het stil rond de verdediger.

Rond de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal werd Earnie Stewart gevraagd naar de eventuele komst van de verdediger, die mag vertrekken bij Tottenham Hotspur. Stewart draaide er bepaald niet omheen en gaf aan dat er gesproken was met het entourage van de verdediger maar dat een transfer simpelweg niet haalbaar bleek.

Rond die periode werd ook duidelijk dat de verdediger naar Spartak Moskou kon maar daar zelf geen oren naar had. Spartak Moskou was zelfs al rond met Spurs over een transfersom van 15 miljoen euro maar de verdediger weigerde. En dus is hij nog altijd beschikbaar want tot op heden is geen club er in geslaagd een akkoord te bereiken met Tottenham Hotspur.

Voor PSV geldt dat er pas ná de Champions League-return tegen Rangers FC zaken kunnen worden gedaan.
Aad de Mos laat zijn licht schijnen over de hernieuwde geruchten rond Davinson Sánchez, die voor PSV een welkome versterking zou zijn. Aad de Mos begrijpt dat wel maar raadt PSV toch af voor Davinson Sánchez te gaan.

De Mos weet dat PSV pas kan handelen na de wedstrijd tegen Rangers. De Mos ziet ook de komst van Debast niet zitten omdat de club uit Brussel teveel vraagt voor de verdediger, die De Mos niet kan bekoren. “Anderlecht, Atlanta United en Everton lezen ook mee. Ze weten dat PSV in die laatste dagen een sloot geld binnenkrijgt, als PSV zich plaatst voor de Champions League. Dan kunnen ze de hoofdprijs pakken”, zegt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad.

“En voor PSV zijn deze spelers nog te duur, ze wachten het eerst af.” De Mos ziet Davinson Sánchez niet als de beste optie voor PSV. Liever ziet De Mos PSV gaan voor Jarrad Branthwaite.

“Dat vind ik een beetje een spookrijder. Hij is altijd goed voor een foutje, dat was bij Tottenham Hotspur ook. PSV moet ook niet alleen maar spelers halen die een connectie hebben met Earnest Stewart en Peter Bosz. In Argentinië en Brazilië lopen meer dan genoeg toppers rond”, aldus Aad de Mos over Davinson Sánchez, wiens naam weer werd genoemd in aanloop naar de laatste dagen van het transferwindow.


Vorig artikelVolgende Premier League-club in de markt voor Johan Bakayoko, ook Brentford toont interesse
Volgend artikelItaliaanse media: PSV verhoogt bod op Hirving Lozano

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in